Glasschade in Tilburg

Glasschade kan allerlei oorzaken hebben en kan ieder moment gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan een bal door het raam of een inbraak. Heeft u problemen met uw glas in Tilburg of omgeving van Tilburg? Wanneer u schade heeft ondervonden aan uw ruiten, glazen deuren of andere beglazing staan wij graag voor u klaar. Eén van onze glaszetters komt dan zo snel mogelijk naar u toe om de glasschade te herstellen. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring en weten iedere soort glasschade vakkundig te herstellen. Indien nodig, plaatsen we eerst noodglas, zodat u niet in de kou hoeft te zitten. We maken direct een afspraak met u om uw nieuwe glas te plaatsen.

Heeft u glasschade in Tilburg? Wij garanderen u dat er zo snel mogelijk nieuw glas is geleverd en geplaatst, zowel voor particulieren als bedrijven.

Veel keuze in glassoorten

Als u glasschade heeft en de ruit kan niet meer hersteld worden, vervangen wij uw ruit graag voor u. In Tilburg en omgeving Tilburg leveren en plaatsen wij vele glassoorten. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsglas, isolatieglas of zonwerend glas. Bent u benieuwd welke glassoort het meest geschikt is in uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact op, wij geven u graag advies.